Beste Veegmachine

Opzoek naar de beste veegmachine voor buiten? Wij hebben een selectie gemaakt die zowel budget vriendelijk is, als de juiste kwaliteit aanbied. In deze blog vertellen we je meer over de beste veegmachine buiten kopen.

Laatste check op januari 2021

Het is wel een hele verademing wanneer het schoonvegen van grote oppervlaktes, niet meer met een bezem hoeft te geschieden, maar er gewoon gebruikt gemaakt kan worden van een veegmachine. Die wordt gewoon aangedreven door er achter te lopen en de handveegmachine voort te duwen. De wielen drijven dan de vele borstels aan met behulp van aandrijfriemen en komt de machine in werking. De plaatsing van de borstels is zodanig, dat niet alleen het vuil dat zich aan de voorzijde bevindt wordt opgeveegd, maar ook die aan de zijkanten. Zo kan er ook langs randen en in hoeken met zo een kleine veegmachine gewerkt worden. De gecombineerde werking van alle borstels, zorgt ervoor dat het vuil opgenomen wordt en vervolgens terecht komt in de opvangbak. Na afloop kan die eenvoudig geledigd worden en kan er met een handveegmachine al snel een groot oppervlak geveegd worden. Dankzij de verstelbare beugels en de in hoogte verstelbare borstels, kan de veegmachine buiten aangepast worden aan de lengte van de gebruiker en zal die zelfs na een tijd bezig te zijn geweest, geen zere rug krijgen. Na het gebruik laat de veegmachine zich ook nog eenvoudig opbergen. Wil jij de beste veegmachines voor buiten kopen? Lees dan gauw onderstaande koopgids door met de beste veegmachines die er op dit moment verkrijgbaar zijn.

Beste Veegmachine 2022

NaamType stofopvang WerkbreedteKleurMeer informatie
Kärcher S 650 handveegmachineZakloos65 cmGeel/zwart
Veegmachine veeg machine veger handveger 20 Liter 401123Afvalcontainer70 cmOranje/zwart
Kärcher Handveegmachine S 550Afvalcontainer-Geel/zwart
Veegmachine Haaga 355Afvalcontainer-Oranje/zwart
Veegmachine Haaga 375Afvalcontainer75 cmOranje/zwart

 

Kärcher S 650 handveegmachine – 65 cm werkbreedte – 16 liter

Met de bezem aan de slag levert geen problemen op wanneer het gaat om een klein oppervlak en is de vloer daarna weer lekker schoon. Het wordt echter we landers wanneer het om een groot oppervlak gaat. Voor zuke gevallen kan je wel wat hulp gebruiken en komt dat in de vorm van de Kärcher S 650 handveegmachine – 65 cm werkbreedte – 16 liter. Doe ziet er wel apart uit dankzij de gele kleur en de uitstekende borstels. Die zorgen dat al het vuil naar achteren wordt gestoten waar het door de dwarsliggende borstel in de opvangbak wordt geveegd. Het voordeel van de naar de zijkant toe uitstekende borstels is ook, dat ook in hoeken en andere moeilijk bereikbare plekken, er toch nog met de Kärcher S 650 handveegmachine – 65 cm werkbreedte – 16 liter geveegd kan worden. De duwbeugel is in hoogte verstelbaar en zal de gebruiker zo niet snel een zere rug krijgen van al het veegwerk. De vuilbak is snel te ledigen en kan het vegen daarna gauw voortgezet worden.

Ook te koop via:

Veegmachine met opvangbak veeg machine veger handveger 20 Liter 401123

Voor het wat zwaarder veegwerk, is de handveegmachine met opvangbak veger handveger 20 Liter 401123 bijzonder geschikt dankzij de grote opvangbak van 20L. Dat betekent lang doorvegen en zorgen de zijdelings geplaatste borstels ervoor, dat gen plek wordt overgeslagen. Dat is wel prettig zo en hoef je niet nog eens een keer met stoffer en blik langs te gaan die plekken toch schoon te vegen. Het zwenkwiel aan de voorzijde laat deze veegmachine ook handig manuevreren en zorgt de aandrijving met behulp van rubberen riemen ervoor, dat er een maximale benutting wordt gemaakt van al het vermogen. Dat vermogen komt in de vorm van de persoon die de Veegmachine veeg machine veger handveger 20 Liter 401123 aan het duwen is. Dat zal nogal prettig verlopen omdat het gewicht maar 9kg bedraagt en de beugel in hoogte verstelbaar is. De veegbreedte van 70cm laat je met gemak snel grote oppervlaktes vegen.

Ook te koop via:

Kärcher Handveegmachine S 550

Wie niet in staat is om met de bezem aan de slag te gaan om bijvoorbeelde de inrit weer schoon te krijgen, kan ervoor kiezen om de Kärcher Handveegmachine S 550 te gebruiken voor al het veegwerk. Daarbij wordt er geen plek overgeslagen dankzij het uitstekend borstel en is de opvangbak ruim genoeg om al het vuil in één keer op te vangen. Geschikt voor verschillende soorten ondergrond en is de beugel niet alleen in hoogte verstelbaar, maar kan die ook nog dichtgeklapt worden. Zo kan de Kärcher Handveegmachine S 550 ook zijdelings opgeslagen worden. Veel ruimte in het berghok neemt het dus niet in en deze Kärcher behoort tot de kleine veegmachines. Het gewicht is met 10.2kg laag te noemen en levert het voortduwen geen problemen op. ook kleine takken kunnen door de borstels van de veegmachine opgenomen worden. Voor het schoonmaken van de machine, kan de bovenste kap verwijderd worden. Daarvoor is er geen speciaal gereedschap nodig.

Ook te koop via:

Borstel Veegmachine Haaga 355

Een Borstel veegmachine moet geschikt zijn om niet alleen maar stof te verwijderen van de vloer, maar moet het ook geen probleem zijn om wat zwaarder vuil zoals blikjes en zelfs kleine steentjes in de opvangbak te vegen. Bij de Borstel Veegmachine Haaga 355 is er sprake van een speciaal systeem waarbij zonder moeite ook het wat grover vuil door de borstels veegmachine opgeveegd kan worden, zelfs wanneer het vuil wat vochtig is. Echt een machine dus voor het vegen van grotere ruimtes zoals fabriekshallen, loodsen en parkeerruimtes. Het gewicht is desondanks laag, 7.2kg en laat de veegmachine borstel zich met alle gemak bedienen. Dat is nu ook de bedoeling van de Veegmachine Haaga 355 omdat men zelfs na het vegen van een flink oppervlak, niet vermoeid zal raken. In hoogte verstelbaar en eenvoudig schoon te krijgen.

Ook te koop via:

Veegmachine Haaga 375

Vegen van de vloer behoort bepaald niet tot de populairste klussen die er te doen vallen en valt het vaak wel niet mee om grote oppervlakten met behulp van bezem schoon te krijgen. Denk maar aan de wind die snel alles weer wegblaast en je opnieuw kan beginnen. Dat hoeft allemaal niet meer wanneer de Veegmachine Haaga 375 wordt gebruikt. Het concept achter de Haaga veegmachine is verrassend eenvoudig en houdt in, dat de wielen gebruikt worden om een drietal borstels mee aan te drijven.  Bij het rijden van de veegmachine over de ondergrond, zullen de borstels dus in werking worden gebracht en wordt het vuil dat tussen de haren van de borstels terecht komt, gelijk in de stofopvangbak gegooid. De slimme constructie met twee naast elkaar liggende borstels die het vuil tegen de dwarsliggende hoofdborstel gooien, zorgt ervoor, dat niets wordt overgeslagen, van bladeren tot aan propjes. De veegbreedte bedraagt 75cm en is de Veegmachine Haaga 375 in hoogte verstelbaar. Last van een zere rug zal je dus niet gauw krijgen en is bij een vlot gebruik van de veegmachine het mogelijk, om tot 2900m2/ uur te vegen.

Ook te koop via:

Veegmachines

Aan de slag moeten met een bezem en stofblik is er dus niet meer bij en komt zo een elektrische veegmachine dus altijd van te pas. Deze zijn niet alleen geschikt voor grote ruimtes, maar ook voor gewoon de inrit of in de tuin. Iedereen is er dus mee geholpen. De Veegmachine Haaga 375 is zodanig in elkaar gezet, dat het zelfs mogelijk is om zwaarder vuil met de borstels op te nemen. De opvangbak is ruim en kan snel geledigd worden. Apart aangedreven is de Veegmachine veeg machine veger handveger 20 Liter 401123 met rubberen aandrijfriemen en zijn de borstels zijdelings geplaatst.

 

Zo kunnen alle hoeken gelijk meegenomen worden. Met 20L is de opvangbak ruim en is het gewicht aan de lage kant. Opbergen vormt geen probleem voor de Kärcher Handveegmachine S 550 en zorgt de opklapbare  beugel ervoor dat de veegmachine zijdelings kan worden opgeslagen.

Kijk snel in onze koopgids naar wat voor soort veegmachine te koop is! Vindt snel een Kärcher of Stiga veegmachine, de populairste merken. Andere merken zijn bijvoorbeeld Ravo, Hako en Stihl.