Wil je meer verkoeling in de tuin? Er zijn veel manieren om meer verkoeling te krijgen, maar een zonnescherm kopen is toch wel één van de beste oplossingen. Benieuwd wat je nog meer kunt doen? Lees hieronder onze 3 tips voor een koelere tuin.

Tip 1: Kies voor de juiste zonwering
Het zomerseizoen, daar kijken de meeste mensen erg naar uit. In deze periode zitten we meer in onze tuin, zijn de avonden langer en is de sfeer in de tuin gezelliger. We eten in de zomer vaak buiten en steken we maar al te graag de barbecue aan. De zwoele zomerdagen, daar geniet iedereen van, maar toch hebben we bijna ieder jaar te maken met nog warmere temperaturen. Met zulke temperaturen is het bijna niet uit te houden in de tuin. Juist dan is het fijn om goed beschut te zitten. Met een zonnescherm geniet je van de warme zomerdagen zonder oververhit te raken. Deze zonwering zorgt voor de ideale schaduw in de tuin en voor de aangename verkoeling in huis.

De zonneschermen van INHUIS Plaza worden geheel naar wens en speciaal op maat gemaakt. Onze collectie biedt een ruime keuze aan verschillende kleuren en doeken. Gun jezelf meer comfort en kies voor de optimale bedieningsgemak. Op afstand bedien je jouw zonnescherm en met de sfeervolle LED verlichting of heaters wordt het ’s avonds in de tuin nog aangenamer.

Tip 2: Zorg voor meer groen
Een tuin met veel steen en beton houdt warmte vast en zorgt voor weinig verkoeling. Tijdens de warme en windstille zomerdagen kan de temperatuur aardig opstijgen. Ben je klaar met die extreme hitte? Tegels eruit, groen erin! Zorg voor meer bomen, struiken en planten, want hoe groener de tuin hoe meer verkoeling je hebt. Geen groene vingers? Dan biedt een terrasoverkapping ook een uitkomst. Met een pergola terrasoverkapping zit je heerlijk beschut, wordt jouw woonkamer extra verlengd en met de meet- en montageservice wordt alles tot in de puntjes verzorgd door onze vakkundige monteurs!

Tip 3: Neem een duik
Wat te doen op een snikhete dag? Verkoeling zoeken in een koud zwembadje natuurlijk! Heb je genoeg ruimte in de tuin? Een badje in de tuin is de meest verfrissende manier om jezelf te verkoelen. Wees er op tijd bij, want de zwembadjes lopen altijd snel storm. Net zoals dat je ruim van te voren jouw zonwering aanschaft, zo zit je er in de zomer lekker koel bij!