Ben jij vaak in de tuin te vinden en houd jij van tuinieren? Misschien is het wel tijd voor een hele renovatie van de tuin of wil je beginnen aan jouw eigen moestuin. In al deze gevallen is het handig om goede tuinschoenen te dragen. Lees hier welke schoenen het meest geschikt zijn voor tuinieren en andere buitenklussen.

Comfortabele werksneakers

Werk jij erg vaak in de tuin? En draag jij hierbij vaak die versleten sneaker die wel vies mogen worden? Je kunt beter gaan voor een nieuw paar werkschoenen met hoog loopcomfort. Dit biedt meer stevigheid en ondersteuning aan de voeten dan gewone (versleten) sneakers. Het voorkomt bovendien lichamelijke klachten. Een verstandige keuze dus!

Online werkschoenen kopen

Er zijn veel redenen om online op zoek te gaan naar een nieuw paar werkschoenen. Zo heb je online namelijk een veel breder aanbod dan in de winkels. Hier heb je een zeer uitgebreid assortiment aan werkschoenen. Van kleinere damesmaten tot extra brede werkschoenen.

Dankzij het brede aanbod zijn er voor elk budget in elke sector werkschoenen te verkrijgen. Ga voor jouw favoriete merk, waterdichte werkschoenen of voor werkklompen als deze. Bovendien krijg je bij elke bestelling werkschoenen een gratis paar werksokken!

  1. Alle maten beschikbaar
  2. Prijzen vergelijken
  3. Alle merken werkschoenen
  4. Online of telefonisch advies in de juiste keuze
  5. Reviews lezen over type schoenen

Waterafstotend of waterdicht

Als je vaak tuiniert dan weet je dat jouw schoenen snel nat kunnen worden. Om te voorkomen dat je ook meteen natte voeten krijgt, kun je het best waterafstotende schoenen aanschaffen. Mocht het nou echt hard regenen tijdens het tuinieren? Ga dan voor waterdichte schoenen of werklaarzen. Zou blijven jouw sokken heerlijk droog.

Vuilafstotende schoenen

Bij tuinieren worden schoenen snel vies. Daarom doe je er goed aan om een vuilafstotende schoen te nemen die gemakkelijk schoon te maken is. Bovendien voorkom je door hoge werkschoenen dat er aarde in de schoenen komt. Zo blijven je voeten en sokken ook nog wat schoner!

Warme voering in werkschoenen

Krijg jij koude voeten tijdens het buitenwerken? Dan kun je het best voor werklaarzen kiezen. Deze zijn vaak warmer dan werkschoenen. Bovendien zijn sommige werklaarzen ook voorzien van een bontvoering, zoals die van Lavoro en Grispor.