Een jacuzzi is werkelijk een wonderbaarlijke aanwinst voor onze tuin, want hij voegt een laag ontspanning toe waardoor we ons op ons gemak kunnen voelen. We zijn opgegroeid met de gedachte dat jacuzzi’s thuishoren in luxe hotels en villa’s, maar de waarheid is dat we ze tegenwoordig ook in onze eigen tuin kunnen hebben! Dat is het mooie van de tijd waarin we nu leven – Dingen die vroeger onbereikbaar waren, kunnen nu met groot gemak worden verkregen. In dit artikel zullen we de 3 meest populaire jacuzzi’s doornemen die de totale uitstraling van onze tuin zouden verheffen, van Bubbelkoning aanbiedingen.

Bubbelkoning Hawaii

Net als de naam is deze jacuzzi een verademing die zeker een plaatsje in onze tuin verdient. Hij biedt voldoende ruimte voor 5 personen, zodat we moeiteloos met onze vrienden of familie in onze tuin kunnen relaxen – en onderweg memorabele momenten creëren. Er zijn twee ligposities en drie zitposities, zodat er een goede balans is. Over het geheel genomen is deze jacuzzi duurzaam gebouwd met een prachtig ontwerp om onze tuin aan te vullen.

Santa Cruz

Deze jacuzzi is een echte krachtpatser, met indrukwekkende functies die zijn geïmplementeerd om mensen de grootst mogelijke ervaring te geven – Kwaliteit is te vinden in elke hoek van deze jacuzzi. Er is genoeg ruimte om te ontspannen, met een liggedeelte en 5 zitgedeeltes. Om het nog beter te maken zijn er 64 krachtige massagestralen die de mensen de hoogste kwaliteit van ontspanning bieden. De technologie achter deze jacuzzi’s is zorgvuldig ontwikkeld met het comfort van de mensen in gedachten. Het externe ontwerp is ook zeer aangenaam voor het oog, waardoor het een goede aanvulling is om in onze tuin te hebben om de sfeer te verhogen.

Bubbelkoning Luna

Dit bijzondere ontwerp is zeer uniek, in de zin dat het cirkelvormig is, waardoor we een aangename en leuke jacuzzi hebben om met onze geliefden in te ontspannen. Hoewel er geen ruimte is voor een ligplek, zijn er wel 6 zitplekken beschikbaar om mensen te herbergen. De ervaring kan alleen maar als hemels worden omschreven, dankzij de 46 krachtige massagestralen die een magische sensatie op ons lichaam teweegbrengen, naast de 16 eersteklas LED-lampen die de stemming er goed in brengen.

Meer lezen? Bekijk hier de beste opblaasbare jacuzzi!