Ben je opzoek naar kerstpakketten voor je mannelijke collega’s? Wij geven je graag inspiratie om zo tot hét eindejaarsgeschenk te komen waarmee jij je medewerkers doet verbazen en verrassen. Wij hebben genoeg ideeën en zetten er een aantal voor jou op een rij.

Een kerstpakket gevuld met food

Iedereen is toch in de mood voor food? Zeker ook mannen. Een lekker biertje in combinatie met een aantal borrelsnacks. Of gerechten die leuk zijn om te bereiden. Je kunt met food heel veel kanten op. Ga jij voor A-merkartikelen of kies je voor sfeer en wil je een kerstpakket gebaseerd op een themalijn? In ons assortiment hebben we een aantal themalijnen die een stoer karakter hebben en daarom goed aansluiten wanneer je opzoek bent naar een kerstpakket voor mannen.

Een kerstpakket voor een uitgebreide (winter) BBQ

BBQ’en in de zomer kennen we. Maar BBQ’en in de winter begint ook bekend te worden, ook in Nederland. Mannen staan hierbij vaak achter de grill en dat is de reden dat je mannen echt blij maakt met een BBQ kerstpakket. Door een goed gevuld pakket te schenken met snacks, krijg je een goed aangeklede BBQ. En om de winter BBQ wat warmte te geven kun je een lekker warm plaid toevoegen aan je kerstpakket. Of misschien een Zweedse fakkel. Deze geeft niet alleen warmte, maar ook een hoop sfeer. Dan kun je echt wel spreken van een uitgebreide (winter) BBQ!

Een kerstpakket wat de vitaliteit bevorderd

Mannen houden van sport. Of het nou sport beoefenen is of sport bekijken, ze besteden er veel tijd aan. Denk er daarom eens aan om je mannelijke collega’s een actief kerstpakket te geven. Wij hebben hiervoor veel ideeën. Zo hebben we met Umbro in ons assortiment, ruime keuze uit fitnessproducten. Denk aan bijvoorbeeld een weerstandsband of een yoga & fitness mat. Ook hebben we een fiets-rugtas van Dull PU leer die bestemt is tegen elk weertype en daarom perfect is om mee naar buiten te gaan. Of stimuleer je mannelijke medewerkers met een Bestron smoothiemaker. Een gezonde lifestyle zorgt namelijk ook voor een gezonde geest en dat kan weer een positieve uitwerking hebben op de werkvloer. Kies daarom voor een kerstpakket die de vitaliteit zal bevorderen!

Een kerstpakket gebaseerd op gadgets

Elektronische apparaten lijken soms onbetaalbaar in een eindejaarsgeschenkpakket. Maar wij bewijzen het tegendeel. Met Brainz hebben wij een merk in ons assortiment opgenomen die betaalbare geschenken hebben, die ook nog eens van goede kwaliteit zijn! Waar ga jij voor? Een karaokebox, draadloze oortjes, speakers of een powerbank? Doe een indruk op over de stoere uitstraling van de gadgets van Brainz.

Een kerstpakket met praktische artikelen

Twijfel je nog over wat voor soort kerstpakket je wilt gaan? Met praktische geschenken in een kerstpakket zit je altijd goed! Daarom hebben we een hoop bruikbare artikelen opgenomen in ons assortiment. Heb je er bijvoorbeeld al een over nagedacht om je kerstgeschenk niet te verpakken in een doos, maar in een geschenk zelf. Dat kun je doen met een Sunware opberg box welke naderhand perfect is om te hergebruiken. Maar dat kan natuurlijk ook met een tas of een emmer. Vul het pakket met wat lekkers in combinatie met handige artikelen. Enkele voorbeelden zijn een autoreinigingsset, een werklamp of een schroevendraaier met flesopener en bitset. Zo is er nog veel meer mogelijk!

Een kerstpakket zelf samenstellen voor je mannelijke collega’s

Het gehele assortiment hebben wij om een fraaie manier uitgestald in onze showroom. We hebben er één in Vorden (GLD) en in Utrecht. Hier is het mogelijk om zelf, is samenwerking met onze relatiemanagers, een pakket samen te stellen. Dit kan geheel op basis van jouw wensen en ideeën. Aarzel niet en boek een showroomafspraak in! Of neem contact met ons op wanneer je graag meer informatie wilt ontvangen of vragen hebt. We spreken je graag!