Het is binnenkort weer lente. Je kunt dan genieten van het mooi weer en een lekker bak koffie met een toetje. Terwijl je relaxed op de patio in jouw achtertuin. Hoewel, je hebt een aardige grasmat in jouw achtertuin. Tijdens de lente zal het gras wel behoorlijk hoog staan. Niets mag de pret drukken, maar het is prettiger als je kunt praten van een mooi gazon in jouw achtertuin.

Heb je al een maaier, maar heb je onderdelen nodig? Of is het tijd voor een nieuwe? Bekijk dan het ruim assortiment van Keizers.nu.

Kwaliteitsproducten voor tuin- en parkonderhoud

Keizers is de leverancier als het gaat om machines voor het onderhouden van de grasmat van tuinen en parken. Je treft er machines aan van de merken Alpina, Honda, Stiga, Stihl, Tielburger. Hierbij kun je een onderscheid maken tussen bakmaaiers, elektrische maaiers, handmaaiers, maaiers met een accu, maaiers op benzine en robotmaaiers. Geen job te klein of te groot voor het assortiment van Keizers.

Jouw grasmat versus de nieuwe maaier

Voor je een nieuwe grasmaaier kiest, heb je natuurlijk een budget gereed. Dit moet wel in lijn staan met de grasmat die je graag netjes wilt hebben. Afhankelijk van het terrein en type gras kun je besluiten welke machine je moet kopen. Heb je een klein egaal erf met gras dat gemakkelijk te maaien is en niet te hoog wordt? Dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor een handmaaier van het merk Stiga.

Je kunt harken vermijden met een Stiga Opvangbak erbij om het gemaaid gras op te vangen. Voor een groter erf waarop stevig gras groeit, heb je meer kracht nodig wat betekent, een andere prijsklasse. Je kunt in dit geval kiezen voor een benzine grasmaaier, een elektrische grasmaaier of grasmaaiers die draaien op een accu. Voor een groot erf met hoog gras, heb je nog meer power nodig om het gras aan te kunnen. In dat geval moet je denken aan een balkmaaier.

Zelf maaien of zelf laten maaien

Om je grasmat netjes te houden, heb je bovendien keuze uit het zelf doen. Dus zelf achter de machine staan en het gras maaien. Of je kunt kiezen voor het gemak en een van de top robotgrasmaaiers kopen. Handig voor mensen die niet graag zelf in de tuin bezig willen zijn en voor mensen die niet Jan en alleman op hun erf wensen. Bovendien zijn de robotmaaiers uitgerust met speciale software zodat de maaier op het juiste moment het gras maait. Via een app kun je de maaier met je mobiel of tablet instellen

Voor de komende lente heeft Keizers, specialist voor tuin- en parkonderhuid, maaiers voor elke type grasmat. Dit sluit aan bij jouw budget zodat je precies die machine kunt kopen die je nodig hebt. Van handmaaiers, elektrische maaiers, maaiers die draaien op benzine of een accu tot aan de slimme robotmaaiers. Voor hoog gras zijn er ook balkmaaiers. Kortom, met de maaiers van Keizers heb je deze lente beslist een prachtig gazon. Bestel nu online of maak contact voor meer informatie.