Ben jij er zat van dat jouw dure dierenvoeding altijd snel bederft en vraag jij je af hoe je dit kunt voorkomen? In deze blog zal ik uitleggen waarom jij jouw diervoeding langer kunt bewaren met een voerton en waar je deze het beste aan kunt schaffen. Lees snel verder!

Afsluitbare voertonnen


Deze hermetisch afsluitbare tonnen kunnen voor verschillende zaken ingezet worden. Natuurlijk voor het behoudt van dierenvoeding maar ook voor het drooghouden van mobieltjes, portemonnees en sleutels tijdens een dagje varen of kanoën. 

Doordat de deksel van deze voertonnen volledig afsluitbaar is kunnen zuurstof en andere invloeden van buitenaf niet in de voertonnen komen. Dit komt de mooie rubberen ring in de deksel van de ton, op deze manier is het dus 100% luchtdicht en beschermd. Daardoor blijft jouw voer een stuk langer houdbaar, het voer is langer vers, krokant en beter van smaak, ongedierte heeft geen toegang meer tot de dierenvoeding en je hebt geen geur meer in huis van dierenvoeding. 

De normale verpakking van dierenvoeding biedt deze bescherming doorgaans niet waardoor het eerder bederft, aangetast wordt door de elementen of simpelweg opgegeten wordt door ongedierte. Vandaar dat een afsluitbare voerton de beste optie is voor jouw dierenvoeding. Ook zijn deze voertonnen doorgaans geschikt voor droogvoer, nat voer en vers vlees. 

Daarnaast beschermt een afsluitbare ton dus ook mobieltjes, sleutels of andere persoonlijke en kwetsbare objecten tijdens een uitje.

Verdere voordelen van voertonnen


Naast de eerder genoemde voordelen van de voertonnen zitten er nog meer voordelen aan deze handige tonnen. Denk bijvoorbeeld aan de duurzaamheid, de voertonnen zijn gemaakt van sterk en goed materiaal waardoor ze lang mee kunnen en ook wel tegen een stoot kunnen. Daarnaast zijn de voertonnen ook gemakkelijk weer schoon te maken mede omdat dierenvoeding ook niet blijft plakken aan de binnenkant, ze zijn gemakkelijk te vullen dankzij de grote opening bovenop, gemakkelijk te stapelen en op te slaan in grotere hoeveelheden, geschikt om buiten te staan dankzij de deksel en ook makkelijk te verplaatsen dankzij de fijne handels aan de zijkanten. 

Voertonnen zijn in meerdere afmetingen beschikbaar waardoor er voor ieder wat passends beschikbaar is. Van de kleine 4L voertonnen voor de kleinschalige gebruikers tot de grote bedrijven die de 220L tonnen moeten gebruiken. Weet je niet precies hoeveel liter inhoud jij nou nodig hebt voor jouw dierenvoeding? Doorgaans kan je er vanuit gaan dat 1 kilogram aan dierenvoeding overeenkomt met ongeveer 2,5 liter inhoud van een voerton. Het liefst koop je dan iets groter in vanwege uitloop en ruimte voor een eventuele voeding schep.


Waar kan ik het beste voertonnen aanschaffen?

Nu jij al deze voordelen van voertonnen weet vraag je je vast af waar je deze tonnen het beste aan kunt schaffen? Voertonnen.nl is de beste optie voor al jouw voertonnen en soorten tonnen. Dit bedrijf heeft al meerdere jaren ervaring op dit gebied, heeft een zeer ruim assortiment en leveren in Nederland, België en Duitsland tegen scherpe prijzen. Afhaal op locatie in Wierden is ook mogelijk, dit wordt vooraf besproken. Neem dus snel eens een kijkje op de site en laat je verrassen!