Overweeg jij om nieuwe meubels aan te schaffen voor in de tuin? De meubels waar je waarschijnlijk het meeste van gebruik gaat maken zijn de stoelen. Een goede tuinstoel uitzoeken is in huis al lastig. Ga jij voor een houten stoel of voor een luxe akoestische stoel op jouw dakterras? In dit artikel ga ik vertellen over een aantal verschillende stoelen die jij wellicht in je tuin kunt gebruiken.

De barstoel

We beginnen onze selectie met de barstoel. Je creëert met deze tuinstoel de gezelligheid van een bar, maar dan in je tuin. Dit soort stoelen lijken dan ook echt op barstoelen die in een café horen. Ze zijn behoorlijk hoog en passen daarom ook perfect aan een bar. Tegenwoordig is een bar in de tuin helemaal hot. Heb jij in bar in jouw tuin of heb ben jij op zoek naar relatief hoge tuinstoelen? Dan kun je eigenlijk niet om de barstoel heen. De stoelen zijn ontzettend lekker, ze zijn in veel verschillende varianten beschikbaar en ze bieden veel gemak. Je moet er echter wel rekening mee houden dat het niet de meest ideale stoelen zijn om meerdere uren aan een stuk op te zitten. De barstoelen hebben daarnaast wel echt een unieke uitstraling waardoor je zeker weet dat er meer gezelligheid in je tuin komt!

Loungestoelen

De tweede soort tuinstoel in het lijstje is de loungestoel. Dit is ook echt geen stoel om aan een tuintafel te zetten. De loungestoel is een stoel om even volledig in tot rust te komen. Als je de naam van de stoel ziet, weet je dat deze veel comfort met zich meebrengt. Deze stoelen gaan ontzettend goed samen met een loungebank. Schaf een aantal loungestoelen aan, een loungebank en zet hier nog een bijzettafel bij. Zo heb je een hele lounge set waar je even helemaal weg kunt dromen. Het maakt eigenlijk niet uit welke stoel je kiest, want je weet altijd zeker fat je ongekend veel gaat genieten van comfort. Er zijn geen stoelen die beter en lekkerder zitten dat een loungestoel.

 

Stapelstoel

De laatste tuinstoel die in dit lijstje staat is de stapelstoel. Deze stoel is perfect wanneer jij graag veel mensen uitnodigt. Misschien vind jij het ontzettend leuk om veel tijd in de tuin door te brengen met je vrienden. Deze stoelen zitten over het algemeen erg lekker en daarnaast bieden ze ook nog eens veel gemak. Dit gemak bestaat voornamelijk uit het feit dat je de stoelen gemakkelijk op kan stapelen. Hierdoor kun je ontzettend veel plek besparen in jouw tuinhuisje. En als je de stoelen weer nodig hebt, kun je ze gemakkelijk en snel weer afstapelen.

Dit waren ze dan, drie verschillende tuinstoelen die jij kunt gebruiken in jouw tuin! Ik hoop dat je er iets aan hebt gehad en bedenk wat jij het meest in de tuin doet!