Een bubbelbad in je tuin klinkt toch helemaal fantastisch? Stiekem dromen we er allemaal van, want zeg nu zelf; hoe heerlijk is het om in de spa af en toe in het bubbelbad te gaan zitten. Even heerlijk in het warme water relaxen en genieten. Tegenwoordig hoef je er al lang niet meer voor naar de spa, want een bubbelbad kun je ook prima in je eigen tuin zetten. Er zijn heel veel varianten dus er is altijd wel een variant die bij jou past. Nog net dat extra duwtje in de rug nodig om nu toch echt een keer dat bubbelbad aan te schaffen? In dit blog staan ze. Zo kun je straks dat bubbelbad aanschaffen.

 

Ontspannen

In een bubbelbad kom je heerlijk tot rust, je gaat namelijk niet voor niks in de spa ook in het bubbelbad. Na een lange werkdag kun je er ’s avonds even heerlijk in gaan zitten en alles vergeten. Ook in het weekend kun je lekker relaxen in het bubbelbad. Neem er een lekker drankje bij en blijf zolang zitten als je wil. Goed gezelschap erbij en voor je het weet zit je alweer een uur te bubbelen. Je kan in het bubbelbad alle stress van je laten glijden. Wist je dat even bubbelen zelfs goed kan zijn voor je nachtrust? Voeg er nog wat etherische olie aan toe en je hebt ook meteen je aromatherapie gehad. Nu ben je echt helemaal tot rust gekomen.

bubbelbad

Feestje

Hou je wel van een feestje? Ook dan is het leuk om een bubbelbad thuis te hebben. Je kan er samen met je familie of vrienden in en het geeft je feestje een leuke wending. Na de barbecue even met iedereen heerlijk ontspannen en nog een tijdje borrelen kan gewoon in dat bubbelbad. Ook als het buiten wat is afgekoeld kan je nog buiten blijven, want zolang je onder water zit is het heerlijk warm. Liever geen feestje houden? Bedenk je dan ook eens dat je je partner kan verassen met een romantisch avondje in de jacuzzi. Doe er een muziekje bij en kaarsjes en je avond is compleet.

 

Kinderen

Heb je kinderen en schaf je het bubbelbad niet aan vanwege hen? Dan kun je die gedachte uit je hoofd zetten, want een bubbelbad is juist heel geschikt ook voor kinderen. Kinderen zijn hier dol op, het zal je verbazen hoeveel moeite het je kost om ze weer naar binnen te krijgen. Je moet alleen wel naast het bubbelbad blijven opletten als je kinderen erin zitten.